Jaký má za sebou meditační polštář příběh? Co vše stálo za jeho vznikem? Jeho prvopočátky jsou v Litvě. Zde se jedna litevská maminka rozhodla vymyslela něco, co by jí mohlo v průběhu a po mateřské dovolené živit. Jednou, když měla její dcera oslavu prvních narozenin, se rozhodla, že celá oslava bude v indiánském pojetí. Proto ušila svoje první teepee. U jejich kamarádek to mělo ohromný úspěch a začala šít na zakázku. Postupně se její nabídka rozrůstala o deky, polštáře a další. 


My jsme se s zakladatelkou jménem Gintare spojili ohledně meditačních polštářů. Tou dobou už jsme je měli otestované a považovali jsme je za nejlepší meditační polštáře, které jsme do té doby vyzkoušeli. Byly krásné, akorát měkké a přírodní. Gintare byla velmi ochotná s námi spolupracovat a proto jsme vyrobili naší první várku. Od každého polštáře máme na skladě 5 ks. Doufáme, že s nimi budete tak spokojeni, jako jsme my. 




Jsme moc rádi, že vás příběh výroby zajímá. Že vám to není jedno. Doufáme, že práci Gintare, stejně jako nás v Korkie oceníte. My tak budeme moci nechat ušít další polštáře, případně rozšířít sortiment o další produkty z této malé Litevské firmy.

Odkaz na meditační polštáře zde


květen 19, 2022 — KORKIE, s. r. o.